JAVNI POZIV

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA

za partnerstvo u II. fazi programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za partnerstvo u II. fazi programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“ (dalje u tekstu: II. faza programa).

Predmet ovog Javnog poziva je odabir stalnog provedbenog partnera za uključivanje u odabrane projektne aktivnosti II. faze programa u razdoblju od 2019. do 2022. godine.

Cilj Javnog poziva je odabrati provedbenog partnera koji će imati provedbene kapacitete za obavljanje odabranih projektnih aktivnosti.

 

Dokumentacija javnog poziva:

Cjeloviti tekst Javnog poziva – Javni poziv za partnere SIGURNOST

 

Način prijave

Prijavitelj se na Javni poziv prijavljuje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na ovoj stranici. Prijavitelj je dužan dokumentaciju za dokazivanje obveznih kriterija te Prijedlog plana i kratki opis aktivnosti dostaviti u elektroničkom obliku putem navedenog prijavnog obrasca.
Prijavitelj službenim iskazivanjem interesa pristaje na sve uvjete Javnog poziva i odluke Stručnog povjerenstva, u duhu zajedničke suradnje i ostvarivanja ciljeva projekta, a na dobrobit cijele obrazovne zajednice.

 

TRAJANJE JAVNOG POZIVA

Javni poziv traje 15 dana od dana njegove objave na mrežnim stranicama CARNET-a.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije vezane za prijavu na Javni poziv za iskaz interesa za partnerstvo moguće je dobiti putem e-maila: eu-ured@carnet.hr.

 

Odluka o odabiru partnera

Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT) odabran je za provedbenog partnera u drugoj fazi CARNET-ovog programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Odluka o odabiru partnera

ROK ZA ISKAZ INTERESA JE ISTEKAO!

This site is registered on wpml.org as a development site.