U okviru uvođenja nastave na daljinu, sudjelovali smo u projektu „Pisanje probnog online eseja iz Hrvatskog jezika“, zajedno s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Naša je uloga bila ispitati tehnološke mogućnosti pisanja ispita državne mature u online okruženju. Za tu svrhu omogućili smo pisanje virtualnoga eseja na našoj dobro poznatoj platformi Loomen.

Prijave za pisanje probnoga online eseja bile su otvorene od 4. do 7. svibnja, a učenici su trebali ispuniti prijavu za sudjelovanje kako bi pristupili pisanju eseja.

Pisanju eseja iz Hrvatskoga jezika pristupilo je više od 13 180 učenika koji su u potpunosti ispunili prijavu, a eseje je predalo njih oko 11 500.

Uz ispitivanje tehnoloških mogućnosti, cilj projekta bio je omogućiti maturantima gimnazija i četverogodišnjih i petogodišnjih strukovnih škola da prije pisanja ispita državne mature dobiju povratne informacije o uspješnosti pisanja eseja.

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.