Na webinaru „Kako u školi koristiti društvenu mrežu Yammer“ saznajte kako koristiti Yammer u pripremanju nastave i za komunikaciju s učenicima i učiteljima te koje su prednosti ove društvene mreže.

U virtualnom okruženju tijekom 90 minuta steći ćete i unaprijediti svoje znanje i vještine te se upoznati s primjerima dobre prakse rada s Yammerom, a sve u svrhu ostvarivanja obrazovnih ciljeva.

Webinar će se održati u utorak 4. listopada s početkom u 10 sati. Prijavite se već danas i rezervirajte svoje mjesto na poveznici.

Pogledajte kratki video o webinaru.

Napomena o potvrdi: Potvrda o sudjelovanju bit će dodijeljena u roku od tjedan dana od datuma održavanja, i to polaznicima koji su se u MS Teams prijavili sa svojim AAI@EduHr identitetom. Potvrdu ćete moći preuzeti u sustavu EMA na sljedeći način: nakon prijave u sustav sa svojim AAI@EduHr identitetom kliknite gore desno na ikonu osobe, zatim na Moj profil pa u lijevom izborniku na Značke i potvrde. Na popisu pronađite edukaciju pa kliknite na njezin naziv kako biste preuzeli potvrdu. Za sve upite obratite se na e-skole-edukacija@skole.hr.

Do kraja godine spremamo i neke nove webinare, a prvi vas očekuje već u listopadu pod nazivom „Primjena mjera zaštite pojedinca i podataka u digitalnom okruženju ​za hrabre​˝.O točnim terminima izvjestit ćemo vas naknadno, a dotad možete pregledati sve postojeće radionice, webinare i e-tečajeve na Pretraga programa obrazovanja – e-Škole.

This site is registered on wpml.org as a development site.