Osnove izrade multimedijskih sadržaja

Organizator
3824 3824 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Naučite kako prepoznati i stvoriti dobro osmišljene multimedijske elemente koji će svojim oblikovanjem motivirati vaše učenike i približiti im sadržaj! Osnove dizajna koje vam ova radionica pruža primjenjive su svugdje, od pripreme materijala pa sve do načina razmišljanja o sadržaju. Osvijestiti ćete i naučiti prepoznavati kako dobar dizajn funkcionira i kako izrađivati materijale koji će biti privlačniji!

Digitalni alati koji se obrađuju: Canva

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • razlikovati oblike i formate digitalnog sadržaja i alate za njegovo kreiranje i uređivanje (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • identificirati načine kreiranja i uređivanja digitalnog sadržaja (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • odabrati oblike i formate digitalnog sadržaja i alate za njegovo kreiranje i uređivanje (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • demonstrirati načine kreiranja i uređivanja digitalnog sadržaja (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom Kreiranje multimedijskih dokumenata i animacija. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - digitalni izvori i materijali

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3rPDDA9 →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima