Paleta jednostavnih digitalnih alata u nastavi

Organizator
93 93 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Kroz praktičan rad i primjere iz prakse polaznici će se na radionici upoznati s digitalnom tehnologijom koju mogu koristiti za organizaciju, vođenje i upravljanje nastavnim procesom u klasičnoj i virtualnoj učionici. Radionica je zamišljena tako da obuhvati alate koji se mogu koristiti i u učionici koja ima pristup internetu i u onoj koja nema. Također će biti predstavljeni alati za čiju je upotrebu potrebno osigurati uređaj samo za učitelja ili i za svakog učenika. Voditelj radionice polaznicima će prikazati sve prednosti i nedostatke te poticajne rizike svakog pojedinog alata.

Digitalni alati koji se obrađuju: QR čitač/generator, Popplet, WordArt, PowerPoint, PlickersThingLinkWizzer

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 30 minuta (210 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • identificirati jednostavnu digitalnu tehnologiju za potporu izvođenju nastave u klasičnoj i virtualnoj učionici (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • koristiti se jednostavnom digitalnom tehnologijom kao nastavnim sredstvom i pomagalom u tradicionalnoj organizaciji nastave (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • primijeniti suvremene modele organizacije nastave, osigurati pristup digitalnim resursima, komunikaciju i suradnju te povratne informacije svim učenicima u digitalnom okružju (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom Upravljanje organizacijom nastave uz uporabu digitalnih tehnologija. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi: 

  • uskoro dostupna istoimena virtualna radionica (kraćeg trajanja naspram radionice uživo).

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.