Paleta jednostavnih digitalnih alata u nastavi

Organizator
8547 8547 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Kroz praktičan rad i primjere iz prakse polaznici će se na radionici upoznati s digitalnom tehnologijom koju mogu koristiti za organizaciju, vođenje i upravljanje nastavnim procesom u klasičnoj i virtualnoj učionici. Radionica je zamišljena tako da obuhvati alate koji se mogu koristiti i u učionici koja ima pristup internetu i u onoj koja nema. Također će biti predstavljeni alati za čiju je upotrebu potrebno osigurati uređaj samo za učitelja ili i za svakog učenika. Voditelj radionice polaznicima će prikazati sve prednosti i nedostatke te poticajne rizike svakog pojedinog alata.

Digitalni alati koji se obrađuju: QR čitač/generator, Coggle, WordArt, PowerPoint, PlickersThingLinkWizzer

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 30 minuta (210 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • identificirati jednostavnu digitalnu tehnologiju za potporu izvođenju nastave u klasičnoj i virtualnoj učionici (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • koristiti se jednostavnom digitalnom tehnologijom kao nastavnim sredstvom i pomagalom u tradicionalnoj organizaciji nastave (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • primijeniti suvremene modele organizacije nastave, osigurati pristup digitalnim resursima, komunikaciju i suradnju te povratne informacije svim učenicima u digitalnom okružju (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - digitalni izvori i materijali

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3FTARyR →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima