Suradnja i umrežavanje u školskom okruženju

Organizator
3336 3336 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Razmjenjujete li i dijelite svoja iskustva i znanja s kolegama?  Na koji način? Na koji način dolazite do primjera dobre prakse?

Na ovoj radionici unaprijedit ćete znanje i vještine te primjenjivati dobre prakse vezane uz dijeljenje znanja, razmjenjivanje iskustva i primjera dobre nastavne prakse putem različitih online servisa za učenje i razmjenu informacija i digitalnih sadržaja (Office365, e-Laboratorij, Edutorij) te digitalnih komunikacijskih kanala (School Education Gateway, eTwinning, Tricider, LinkedIn, Yammer) za profesionalno umrežavanje,i participiranje u virtualnim zajednicama suradnika (Webučionica, Suradnici u učenju) s ciljem suradničkog kreiranja novih znanja.

Digitalni alati koji se obrađuju: EdutorijTricider, LinkedIn, eTwinning

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • prepoznati potrebu i prednosti razmjene znanja i iskustva s drugim profesionalcima putem digitalnih komunikacijskih kanala (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman).
  • pratiti društvene medije i stručne virtualne zajednice za razmjenu znanja i iskustva rada u nastavi (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman i napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).
  • kreirati i prezentirati vlastitu bazu društvenih medija i stručnih virtualnih zajednica za razmjenu znanja i iskustva rada u nastavi (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - profesionalni angažman, digitalni izvori i materijali

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3fWOgM0 →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima