Suradnja i umrežavanje u školskom okruženju

Organizator
244 244 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Razmjenjujete li i dijelite svoja iskustva i znanja s kolegama?  Na koji način? Na koji način dolazite do primjera dobre prakse?

Na ovoj radionici unaprijedit ćete znanje i vještine te primjenjivati dobre prakse vezane uz dijeljenje znanja, razmjenjivanje iskustva i primjera dobre nastavne prakse putem različitih online servisa za učenje i razmjenu informacija i digitalnih sadržaja (Office365, e-Laboratorij, Edutorij) te digitalnih komunikacijskih kanala (School Education Gateway, eTwinning, Tricider, LinkedIn, Yammer) za profesionalno umrežavanje,i participiranje u virtualnim zajednicama suradnika (Webučionica, Suradnici u učenju) s ciljem suradničkog kreiranja novih znanja.

Digitalni alati koji se obrađuju: EdutorijTricider, LinkedIn, eTwinning

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • prepoznati potrebu i prednosti razmjene znanja i iskustva s drugim profesionalcima putem digitalnih komunikacijskih kanala (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman).
  • pratiti društvene medije i stručne virtualne zajednice za razmjenu znanja i iskustva rada u nastavi (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman i napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).
  • kreirati i prezentirati vlastitu bazu društvenih medija i stručnih virtualnih zajednica za razmjenu znanja i iskustva rada u nastavi (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom Profesionalna komunikacija i suradnja učitelja/nastavnika/stručnih suradnika. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

  • uskoro dostupna istoimena virtualna radionica (kraćeg trajanja naspram radionice uživo).

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.