Videokonferencije u nastavi

Organizator
65 65 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Polaznici će se upoznati s prednostima korištenja videokonferencija u nastavi. Upoznat će se s često korištenim alatima i osposobiti za uporabu alata i videokonferencija u odgojno-obrazovnom procesu.

Digitalni alati koji se obrađuju: Adobe Connect, Webex, Skype

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • odabrati prikladan alat za održavanje videokonferencije (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • osigurati potrebne tehničke uvjete za održavanje videokonferencije te prepoznati i otkloniti neke standardne poteškoće koje se pojavljuju tijekom videokonferencijskog prijenosa (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • pravilno i svrsishodno primijeniti videokonferenciju na nastavnom satu (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Učenje i poučavanje i područja Omogućavanje razvoja i usmjeravanje digitalnih kompetencija učenika)
  • primijeniti videokonferenciju za profesionalno usavršavanje (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman).

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod istim nazivom. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

  • uskoro dostupna istoimena virtualna radionica (kraćeg trajanja naspram radionice uživo).

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.