S ciljem dodatnog osnaživanja i unaprjeđenja digitalnih kompetencija odgojno-obrazovnih radnika u ponedjeljak, 22. studenoga 2021. godine, započela je i provedba virtualnih radionica u sklopu programa e-Škole.

Virtualne radionice odgojno-obrazovni radnici mogu pohađati neovisno o radionicama koje se organiziraju i provode u njihovim školama. Dostupne radionice možete pronaći i prijaviti se za njihovo pohađanje u aplikaciji za organizaciju i praćenje edukacija EMA  

Početkom prosinca 2021. godine CARNET će organizirati informativni webinar na kojem će biti predstavljen cjelokupan program obrazovanja kao i načini uključivanja i pohađanja pojedinih vrsta edukacija u sklopu projekta e-Škole.

Program obrazovanja za razvoj digitalnih kompetencija odgojno-obrazovnih radnika koji je razvijen u sklopu projekta e-Škole započeo je u listopadu provedbom radionica u školama. Do sada je održano preko 100 radionica diljem Hrvatske. Na radionicama koje u sklopu e-Škole projekta provodi Školska knjiga, prezentira se mnoštvo različitih sadržaja pomoću kojih će nastavnici i učitelji moći razvijati svoje digitalne kompetencije u području primjene digitalne tehnologije kao podrške praćenju i vrednovanju rada učenika, u području uključivog i pristupačnog obrazovanja te kolaboraciji i komunikaciji u nastavnom i poslovnom procesu. Ujedno će imati priliku razvijati kompetencije u području sigurnosnog aspekta korištenja digitalne tehnologije, naučiti kako osmisliti digitalne obrazovne sadržaje za učenje i poučavanje i kako ih primijeniti u svojem nastavnom satu i još mnoštvo toga s obzirom na široku lepezu tema koje radionice donose. 

This site is registered on wpml.org as a development site.