Prema izrađenim e-Škole digitalnim obrazovnim sadržajima za niz nastavnih predmeta od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole u sklopu programa e-Škole, sada je izrađeno čak 600 e-Škole scenarija poučavanja koji se izravno nadovezuju na module i jedinice pojedinih DOS-ova.

U 1. kompletu izrađeni su e-Škole scenariji poučavanja za: Matematiku, Tehničku kulturu, Hrvatski jezik, Engleski jezik, Njemački jezik, Talijanski jezik, Francuski jezik, Latinski jezik, Prirodu, Biologiju, Fiziku, Kemiju, Geografiju, Povijest i Informatiku.

Zašto su posebni? Osim što prate sadržaj jedinica DOS-a, scenariji poučavanja zadržavaju svoj jedinstveni kocept i sveobuhvatnost načela: kreativnost, motivaciju, odgojnost, primjenjivost u svakodnevnom životu, suvremeni pedagoški pristup, uporabu IKT-a i element prilagodbe.

Zašto ih koristiti? E-Škole scenariji poučavanja za nastavne predmete omogućavaju kreativniji i inovativniji pristup nastavnom procesu, učenicima i gradivu koje je potrebno svladati. Ostvarivanjem načela scenarija poučavanja, ostvarujete i koncept, a samim time gradite učeničke vještine i kompetencije 21. stoljeća. Scenariji su fleksibilni po načinu i vremenu izvođenja i možete ih prilagoditi učenicima, gradivu, vlastitim okolnostima i preferencijama.

Suvremeno obrazovanje više nije daleka budućnost. Nalazi se upravo ovdje i poziva vas da iskoristite sve njegove prednosti i mogućnosti. Pretražite nove e-Škole scenarije poučavanja na Edutoriju i zakoračite u novu etapu učenja i poučavanja.

This site is registered on wpml.org as a development site.