U okviru projekta „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)“, u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike, započinjemo s novim krugom samovrednovanja digitalne zrelosti svih osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Cilj samovrednovanja je prikupljanje vrijednih podataka o stanju digitalne zrelosti škola, temeljem kojih ćete dobiti povratne informaciju o trenutnom stanju svoje digitalne zrelosti i upute o mogućim koracima kojima bi se digitalna zrelost razvijala, a planirat ćemo i oblike podrške koji su vam najpotrebniji.

Radi što bolje pripreme za ispunjavanje upitnika, organizirat ćemo dva webinara na kojima ćemo predstaviti svrhu i ciljeve samovrednovanja, upute i novitete u ovogodišnjem upitniku, a svi sudionici webinara moći će postavljati pitanja. Sadržaj oba webinara je identičan pa vas pozivamo da se pridružite u terminu koji vam više odgovara:

  • 4. svibnja 2020. od 11 do 12 sati
  • 6. svibnja 2020. od 11 do 12 sati.

Webinari će se održati na adresi https://connect.carnet.hr/webinar, a za sudjelovanje u webinarima trebate se prethodno prijaviti na adresi https://ema.e-skole.hr/.

Upitnici kao i sve upute kako pristupiti samovrednovanju bit će dostupni nakon webinara 4. svibnja 2020. godine.

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.