U okviru programa e-Škole organiziramo webinar “Zajednica praktičara na projektu e-Škole, travanj 2020” koji će se održati 30. travnja 2020. godine u 11 sati. Webinar je namijenjen ravnateljima svih osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Kako izgledaju e-Škole danas i kako CARNET pruža podršku? Koji su izazovi rada na daljinu i koliko brzo zajedno učimo? Kako se mijenja naše iskustvo u korištenju IKT-a za učenje, poučavanje i vođenje timova? Koje osobine i kompetencije pomažu u radu na daljinu? Kako čuvati i razvijati stečena znanja, kako njegovati učenje u ovim uvjetima?

Ovo su pitanja na koja će kroz webinar odgovoriti zamjenica ravnatelja CARNET-a, Andrijana Prskalo Maček i organizacijska psihologinja koja se godinama bavi upravljanjem promjenama i prevencijom stresa i izgaranja, Jasminka Mužinić Sabol.

Osim toga, imat ćete priliku razmijeniti iskustva stečena u okolnostima prelaska na nastavu na daljinu i svim izazovima koje ste savladali.

Pozivamo vas da se uključite i webinar pratite na adresi https://connect.carnet.hr/webinar sutra od 11 sati. Prethodne prijave za webinar nisu potrebne.