Tijekom školske godine 2021./2022. provedene su brojne aktivnosti stručnog usavršavanja u svrhu razvoja digitalnih kompetencija u kojima je sudjelovalo više od 18.300 jedinstvenih korisnika.

Mnogi korisnici su pohađali više od jedne edukacije pa je tijekom ovog perioda zabilježeno više od 55.000 pohađanja različitih oblika edukacija uključujući radionice uživo u školama, virtualne radionice, webinare i e-tečajeve.

Nakon zaslužene ljetne stanke stručna usavršavanja nastavljaju se ujesen kada će uz već postojeće biti ponuđeni i neki novi sadržaji. Ako želite iskoristiti ljetnu stanku za razvoj svojih digitalnih kompetencija, preporučujemo novi e-tečaj ˝Inovativni učitelji i nastavnici: suvremeni obrazovni trendovi i primjena digitalnih alata u nastavi˝ na kojeg se možete upisati na https://ema.e-skole.hr/edukacija/15747.

Tijekom ljeta možete samostalno prolaziti sadržaj e-tečaja, a ujesen možete proći aktivnosti koje su preduvjet za stjecanje digitalne značke. Informacije o svim dostupnim edukacijama pronađite u sustavu EMA ili na stranici https://www.e-skole.hr/pretragaprogramaobrazovanja/.

This site is registered on wpml.org as a development site.