E-učitelj „u oblaku”

Organizator
69 69 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Koliko često ste morali organizirati sastanak u školi kako bi izradili jedan ili više dokumenata? Gubite li se povremeno u verzijama dokumenta koje razmjenjujete elektroničkom poštom? Koliko puta ste zbog toga radili na inačici dokumenta? Na ovoj radionici naučit ćete koristiti i dijeliti dokumente u „oblaku“ kako bi izbjegli navedene situacije. Na dokumentu spremljenom „u oblaku“ radite zajednički, ali u vrijeme koje vam odgovara i s mjesta na kojem se nalazite.

Digitalni alati koji se obrađuju: Google Docs (dokumenti), Google Disk, Google Forms (obrasci), Google račun

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 30 minuta (210 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • prepoznati prednosti i nedostatke pohrane podataka u oblaku (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • izraditi mapu u „oblaku“ i podijeliti je s ostalim korisnicima pomoću poveznice (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • pronaći dokumente koje su podijelili drugi polaznici (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • izraditi i podijeliti tekstualni dokument, prezentaciju i obrazac (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • koristiti se Googleovim dokumentima, prezentacijama i obrascima za pripremu i izvođenje nastave (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom “E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije”. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

  • uskoro dostupna istoimena virtualna radionica (kraćeg trajanja naspram radionice uživo)
  • radionica Postajem e-učitelj (trajanje 3 sata, početna razina digitalnih kompetencija).

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.