Postajem e-učitelj

Organizator
2676 2676 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Jeste li se nekad upitali što je to e-učenje? Je li to online škola? Tražili ste načine i alate koji će vam olakšati planiranje i pripremu nastavnoga sata? Na ovoj radionici sigurno ćete pronaći odgovore. Upoznat ćete se s ključnim pojmovima vezanim uz e-učenje te učenje i poučavanje uz pomoć digitalnih tehnologija. Također ćete steći vještine izrade konceptualnih mapa, plakata, postera, prezentacija i interaktivnih radnih listića te ih primijeniti u procesu planiranja i pripreme nastavnoga sata.

Digitalni alati koji se obrađuju: Popplet, Canva, Wizer

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • prepoznati i opisati ključne pojmove vezane uz e-učenje i učenje i poučavanje pomoću digitalnih tehnologija (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Učenje i poučavanje)
  • odabrati i koristiti digitalne izvore i materijale (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • izraditi konceptualnu mapu i primijeniti je za planiranje nastavnog procesa (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • izraditi poster i infografiku u svrhu poučavanja (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • izraditi interaktivni radni listić u svrhu poučavanja (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom “E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije”. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - digitalni izvori i materijali, učenje i poučavanje

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3r0rPw1 →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima