Kako izraditi e-portfolio?

Organizator
81 81 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Radionica će pojasniti svrhovitost e-portfolija, te njegove prednosti pri dijeljenju osobnih sadržaja s drugima. Upoznat ćete alate prikladne za izradu e-portfolija te promisliti koji alat bi bio najprikladniji u različitim situacijama specifičnim za nastavnički posao.

Digitalni alati koji se obrađuju: WordPress, Google Sites, Mahara, Merlin

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 10 minuta (190 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • osmisliti organizacijsku strukturu e-portfolija i u njemu provesti organizaciju podataka, informacija i digitalnih sadržaja (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • dijeliti podatke, informacije i digitalne sadržaje u virtualnim okruženjima s drugima (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • kombinirati digitalne tehnologije za dijeljenje podataka, informacija i digitalnog sadržaja s drugima (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom Sustavi za upravljanje (osobnim) podacima, informacijama i digitalnim sadržajem. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.