Office 365 za hrabre: Alati za suradnju i pohranu podataka

Office 365 za hrabre: Alati za suradnju i pohranu podataka

Organizator
590 590 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove virtualne radionice i saznajte što možete očekivati.

Polaznici će se na radionici upoznati sa mogućnostima Office 365 servisa kao alata za suradnju i pohranu podataka u Oblaku. Naglasak je na pohranu podataka i dijeljenje dokumenata vezanih za suradnju i kolaboraciju. Polaznici će se upoznati sa mogućnostima pohrane i dijeljenja datoteka i zapisa kroz upotrebu OneDrive servisa i OneNote, kao i moderna izrada interaktivnih prezentacija kroz Sway.

Digitalni alati koji se obrađuju: OneDrive, Sway

Trajanje virtualne radionice: 1 sunčani sat i 30 minuta (90 minuta).

Polaznici će nakon radionice moći: 

  • organizirati strukturu pohrane podataka u oblaku (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman) 
  • organizirati, strukturirati i podijeliti virtualnu bilježnicu (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman) 
  • primjeniti interaktivnu suradnju dokumentima (dijeljenje dokumenata) (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman). 

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i/ili prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve. Nemate dovoljno vremena? Naučite nešto novo za 10 minuta uz kratke digitalne sadržaje – EduBlic.

 
 

Način izvođenja

Online
 

Vrsta događanja

 

Razina digitalne kompetencije

 

Područja digitalnih kompetencija

profesionalni angažman

Podijeli s prijateljima

This site is registered on wpml.org as a development site.