Office 365 za hrabre: Alati za suradnju i pohranu podataka

Organizator
63 63 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Radionica ima cilj upoznavanje polaznika sa mogućnostima Office 365 servisa kao alata za suradnju i pohranu podataka u Oblaku. Naglasak je na pohranu podataka i dijeljenje dokumenata vezanih za suradnju i kolaboraciju. Polaznici će se upoznati sa mogućnostima pohrane i dijeljenja datoteka i zapisa kroz upotrebu OneDrive servisa i OneNote, kao i moderna izrada interaktivnih prezentacija kroz Sway.

Digitalni alati koji se obrađuju: Office365, OneDrive, OneNote, Sway 

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • organizirati strukturu pohrane podataka u oblaku (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • organizirati, strukturirati i podijeliti virtualnu bilježnicu (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • primjeniti interaktivnu suradnju dokumentima (dijeljenje dokumenata) (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman).

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom Office 365. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.