Office 365 za početnike: Alati za suradnju i komunikaciju

Organizator
3309 3309 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Radionica ima za cilj upoznati polaznike sa mogućnostima online suradnje unutar Office 365. Naglasak je na elektroničkoj pošti (dijeljenje i suradnja na dokumentima pomoću elektroničke pošte), organizaciji sastanaka, dijeljenju dokumenata (izrada i dijeljenje dokumenata pomoću Word-a ili Excel-a) i suradnji putem naprednih online alata.

Digitalni alati koji se obrađuju: Yammer, Exchange Online, Outlook, SharePoint, Word Online, Excel Online, Microsoft Forms 

Trajanje radionice: 210 minuta (3:30h)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • primijeniti komunikaciju putem elektroničke pošte i organizaciju kalendara i sastanaka unutar Outlooka (početna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman
  • primijeniti dijeljenje i zajedničku izradu dokumenata u virtualnim okruženjima (SharePoint, Yammer) (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • osmisliti formu za ankete, provesti je, analizirati, podijeliti rezultate ankete i usporediti s materijalima u Excel Online dokumentu (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju,

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom „Office 365. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - profesionalni angažman, digitalni izvori i materijali

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3fX5glA →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima