Praćenje i vrednovanje pomoću digitalnih alata

Organizator
9467 9467 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Praćenje i vrednovanje učeničkih postignuća digitalnim alatima i obrascima obogaćuje nastavni proces čineći ga suvremenijim i atraktivnijim. U ovoj radionici oblikovat ćete kviz, u digitalnom alatu Quizizz, u svrhu formativnog i sumativnog praćenje i vrednovanje ostvarenosti ishoda učenja. Osim toga kako bi analizirali dobivene rezultate međusobno ćete razmijenjivati oblikovane sadržaje.

Digitalni alati koji se obrađuju: Quizziz (kroz praktičan rad polaznika)H5P (kroz demonstraciju alata u sustavu Loomen)

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 20 minuta (200 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • koristiti se alatima digitalne tehnologije za praćenje napretka učenika (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje)
  • koristiti se digitalnim alatima i digitalnim okružjem za formativno i sumativno vrednovanje ostvarivanja ishoda učenja (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom „Digitalne tehnologije kao potpora praćenju i vrednovanju. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - praćenje i vrednovanje

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3tTwgdT →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima