Praćenje i vrednovanje u Moodleu

Organizator
2258 2258 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Proces formativnog i sumativnog praćenja I vrednovanja u sustavu Moodle temelji se na učestaloj povratnoj informaciji te omogućava samouvid u rezultate učenja. U ovoj radionici oblikovat ćete aktivnosti test i radionicu sustava Moodle, analizirat ćete modul ocjena u svrhu praćenja i vrednovanja ishoda učenja učenika. Analiza modula ocjene će vam omogućiti kontinuirano bilježenje podataka o učeniku.

Digitalni alati koji se obrađuju: Moodle (Loomen), H5P 

Trajanje radionice: 3 sunčana sata i 20 minuta (200 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • koristiti se alatima digitalne tehnologije za praćenje napretka učenika (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje)
  • koristiti se alatima za formativno i sumativno vrednovanje ostvarivanja ishoda učenja (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje)
  • koristiti se alatima i analizirati ih za procjenjivanje znanja u sustavu Moodle (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje)
  • koristiti se modulom Ocjene i analizirati ocjene u sustavu Moodle (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Praćenje i vrednovanje).

Detaljnije o sadržaju vidi u priručniku i prezentaciji ove radionice na Edutoriju.

Zvuči li vam ova radionica poznato? Ako ste sudjelovali u pilot projektu e-Škole, možda ste pohađali radionicu pod nazivom „Digitalne tehnologije kao potpora praćenju i vrednovanju. Sadržaj radionice dorađen je prema povratnim informacijama korisnika pilot projekta. Radionicu možete pohađati po želji, bez obzira na to jeste li je prethodno pohađali.

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

Additional Details

Područja digitalnih kompetencija - praćenje i vrednovanje

Za prijavu na ovu edukaciju, kliknite na poveznicu: https://bit.ly/3Hc0sV6 →

 

Datum i vrijeme


 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima