Sastojci i recept za primjenu IKT-a u nastavi na naprednoj razini

Organizator
37 37 osoba je pogledalo ovu edukaciju.

Pogledajte videomamac ove radionice i saznajte što možete očekivati.

Više ili manje primjenjujete digitalnu tehnologiju u svojoj nastavi a želite je osvježiti ili unaprijediti? Na ovoj radioinici polaznici će kroz refleksiju o svom radu razviti ideju za unapređenje primjene digitalne tehnologije u svojoj nastavi. Upoznat će se s e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje te analizirati mogućnosti njihove primjene u svom kontekstu. Ovi sadržaji uključuju e-Škole scenarije poučavanja koji pomažu osmišljavaju nastavnih aktivnosti, kao i sadržaje namijenjene učenicima odnosno digitalne obrazovne sadržaje i interaktivne sadržaje za međupredmetne teme. Namijenjeni su predmetnoj nastavi u osnovnim i srednjim školama.

Digitalni alati koji se obrađuju: Google dokumenti, Jamboard, Online Spinner

Trajanje radionice: 3 sunčana sata (180 minuta)

Polaznici će nakon radionice moći:

  • Odabrati odgovarajuće e-Škole digitalne sadržaje za učenje i poučavanje (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Digitalni izvori i materijali)
  • Analizirati (vlastitu) primjenu e-Škole digitalnih sadržaja za učenje i poučavanje (napredna razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)
  • Primijeniti kolaborativni alat za izradu teksta u svrhu razmjene materijala i mišljenja (srednja razina digitalnih kompetencija iz područja Profesionalni angažman)

Napomena: Gotovo sve radionice u projektu e-Škole dostupne su kao radionice uživo i kao virtualne radionice. Više o razlikama radionice uživo i virtualno, kao i pravilima za dobivanje potvrde o sudjelovanju, pročitajte ovdje.

Slične radionice, webinari ili e-tečajevi:

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.

 

Datum i vrijeme


 

Mjesto održavanja

Online obrazovanje
 

Način izvedbe

 

Razina digitalne kompetencije

Podijeli s prijateljima

replica watches
easy return and lowest price in our best rolex replica store. richard mille replica enjoy a high reputation. richard mille replica pays tribute to the sweet life with enduring elegance.